Women’s Summer Festival

Ladies only! Dat is het motto tijdens het eerste Women’s Summer festival van 30 juni tot en met 2 juli 2017 in Paznaun (Oostenrijk). Sportieve vrouwen hebben het weekend van hun leven waarbij alles draait om sport, plezier, wellbeing en beauty! Zo kun je stoere outdoor sporten uitproberen, je skills verbeteren tijdens verschillende workshops en begeleide activiteiten, je laten verwennen bij één van de beauty lounges, alles te weten komen over goede voeding en diëten, maar ook losgaan tijdens een partyavond of gewoon ontspannen in de open air bioscoop.

Sport, Mind, Beauty & Friends: daar draait het om tijdens het eerste Women’s Summer festival in de vakantieregio Paznaun-Ischgl. Outdoor sporten gecombineerd met beauty en wellness, wie wil dat nou niet? Uit het brede aanbod kies je zelf aan welke activiteit je deelneemt of welke workshops en lezingen je bijwoont. Zo kun je klimmen, boulderen, stand up paddling, hiken, mountainbiken of trailrunnen, maar ook yoga, Pilates, massages, beauty-sessies en voedingsadvies behoren tot de mogelijkheden. Sluit de dag af in een van de comfortabele chill-out zones en kom volledig tot rust.

Het festival-pakket kan worden geboekt voor € 279,00 inclusief begeleide activiteiten, workshops, lezingen, outdoor sporten, testen van producten, een cosmetische of massage behandeling, welkomstdrankje, foodvoucher van € 30,00, een goodiebag en een festival T-shirt.  Genoemde kosten zijn exclusief accommodatie. Meer informatie over het event en het driedaagse programma vnd je op de website: www.womenssummerfestival.com.

nieuwsbrief-site-alo

Archief