Winnen: Gamila Secret Cleansing Bar Wild Rose!

Gamila_Secret-Cleansing_Bars-Wild_Rose_Premium_Line
Wild Rose Cleansing Bar van Gamila Secret heeft een ontgiftende werking op de huid dankzij een melange van antioxidanten en vitamine C. En jij kunt deze zeep ter waarde van € 30,95 winnen!

De winnaar van de Gamila Secret Cleansing Bar Wild Rose is geworden Angelique Holweg uit Maarssen, gefeliciteerd!

De zeep herstelt de beschadigde huid, stimuleert celvernieuwing, collageenproductie, vervaging van pigmentvlekken en helpt bij rimpelbestrijding. Het verfijnde rozenaroma brengt je zelfs in hogere sferen. Laat je huid genieten! Maak de cream bar vochtig om de ingrediënten te activeren. Breng de cream bar direct aan op de huid en masseer tot er een witte crèmige laag verschijnt. Laat het 30 seconden haar werking doen, daarna goed afspoelen. Deze heerlijke Wild Rose Cleansing Bar heeft een waarde van €30,95.

De zepen van Gamila Secret worden gemaakt volgens dezelfde processen als de zepen uit de oudheid. Dat wil zeggen dat de basis ervoor wordt gevormd door natuurlijke vetten. Gamila Secret is geschikt voor de dagelijkse verzorging van je huid. Meer dan 80% pure vergine olijfolie, alleen natuurlijke ingrediënten, geen conserveringsmiddelen en niet getest op dieren.

Deel dit bericht en like de Facebook-pagina van Alomomola om kans te maken op deze heerlijke zeep om weg te geven als mooi cadeau of natuurlijk of zelf te houden 😆

nieuwsbrief-site-alo

Archief