Wijntherapie en berglucht

Vinoble

Ga eens een weekje terug naar de natuur, lekker in de Alpen. De schone, ijle berglucht geeft je nieuwe kracht en energie. In combinatie met een verkwikkende detox kom je als herboren terug. Hotel Post in Lermoos biedt sinds kort een Vinoble Detox-behandeling.

Deze ontslakkingskuur bestaat uit peelings en wikkelbehandelingen, gecombineerd met reinigende lichaamsmassages en bergwandelingen. De therapeutische Vinoble-behandelingen worden uitgevoerd met producten uit druivenpitten, koudgeperste druivenpitolie en rode wijnextracten. De werkzame stoffen worden door de huid opgenomen en stimuleren intensief de doorbloeding. De huid wordt zuiver, zacht, mooi en strak. De behandelingen vinden plaats in de fraaie beautysalons van Hotel Post, met uitzicht op imposante bergen. Voor de romantici is er een ‘My Spa’, een robijnrode ruimte met open haard, luxe waterbedden en rustgevende muziek naar keuze. Neem eens de tijd om je te onthaasten en te ontspannen, weg van werk- en informatiestress.

Vinoble Detox

De therapie bestaat uit een Vinoble Druivenpit Lichaamspeeling en drie Vinoble Essence-Aroma-Wikkelsessies van elk 60 minuten. Daarnaast zijn er drie uitgebreide detox-massages waarbij de afvoer van afvalstoffen via de lymfebanen wordt gestimuleerd. Een aantal Nordic Walking wandelingen door de Zugspitz Arena completeren het programma. In totaal duurt de therapie, verspreid over drie dagen, circa 390 minuten. De kosten bedragen € 480,- per persoon.

nieuwsbrief-site-alo

Archief