Voor hem én haar

Malin+Goetz
De warmte en elegantie van het Toscaanse landschap diende als inspiratie voor de nieuwste parfum van Malin+Goetz: Bergamot. De bergamot groeit weelderig in de heerlijke warme Noord-Italiaanse zon en het resultaat is een prachtig parfum met een verfijnd, zonovergoten en sereen karakter, geschikt voor mannen en vrouwen.

Bergamot is al een geruime tijd één van de herkenbare ingrediënten welke gebruikt wordt in de body producten van Malin+Goetz; het werd de hoogste tijd om dit prachtige signatuur ook als parfum te ontwikkelen. Een vleug van verse groene munt en rijke kruiden zorgen voor een bedwelmende energie. Het parfum ontwikkeld geleidelijk richting houtnoten. Musk zorgt voor een elegante, ingetogen sensualiteit op de huid.

Apothekersmerk Malin+Goetz werd in 2004 in New York opgericht door Matthew Malin en Andrew Goetz. Met Malin’s achtergrond in de cosmetica – hij werkte jaren voor onder andere Saks, Barneys en Kiehls’ – en Goetz’ expertise in design en architectuur wisten ze fijne producten te creëren met een originele en moderne uitstraling. De producten komen tot stand via unieke combinaties tussen plantaardige ingrediënten en de laatste cosmetische technologieën. Alle producten zijn vrij van agressieve chemicaliën en ingrediënten die allergie of overgevoeligheid kunnen veroorzaken, waaronder kunstmatige conserveringsmiddelen als parabenen en kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Malin+Goetz wordt wereldwijd op meer dan 500 punten verkocht en is in Europa verkrijgbaar via www.malinandgoetz.eu. Verkooppunten zijn onder andere: Cosmania in Amsterdam en Den Haag, Mostert & Van Leeuwen in Rotterdam en Senteurs D’Ailleurs in Brussel.

nieuwsbrief-site-alo

Archief