Voor coole types


Mannen houden van eenvoud. Namelijk: eenvoudig effectief. Dit geldt vooral ookals het gaat om huidverzorging. Het merk Bulldog vervult precies die behoefte. Deze huidverzorgingslijn, die speciaal voor mannen is ontwikkeld, scoort doordat hij eenvoudig te gebruiken is, natuurlijke ingrediënten bevat en overtuigend effectief is. Alle producten worden met grote zorg en integriteit geproduceerd. Sinds eind mei neemt drogisterij Etos de Britse huidverzorgingslijn op in zijn assortiment.

Huidverzorging voor mannen
Een stap in de richting van nog beter verzorgde mannen in het land. En: een verdere stap in het succesverhaal van Bulldog. De Engelse hond de Bulldog is niet het mooiste, noch het meest atletische wezen op aarde. Desondanks, of misschien juist daarom, is hij als een ‘beste vriend’ waar men op kan vertrouwen als het erop aankomt. Precies dit beschrijft de essentie van het merk Bulldog: ongecompliceerd, eenvoudig, eerlijk en met een onmiskenbaar Brits karakter. Bulldog ondersteunt mannen in hun dagelijkse verzorging, is speciaal voor hen ontwikkeld en helpt hen om zich goed te voelen.

Alles wat een man nodig heeft
Simpel en effectief – met de producten van Bulldog slaagt het verzorgende ochtendritueel zelfs als het snel moet. De Original Face Wash en Face Scrub zorgen voor een schone huid en bereiden de huid optimaal voor op de aansluitende verzorging met de Original of Sensitive Moisturiser. Wie zijn gezicht wil verzorgen na het scheren, gebruikt de Original of Sensitive After Shave Balm. Met Bulldog zal geen enkele man er meer als een ‘gerimpeld dier’ uitzien – maar kan hij gewoon cool zijn.

nieuwsbrief-site-alo

Archief