Vier het voorjaar!

Molton-Brown-Dewy-Lily-of-the-Valley-&-Star-Anise-Pamper-Gift-Set_WBB242_XL

De Londense geurexperts van Molton Brown onthullen de nieuwe collectie voor de lente: en moderne interpretatie van een klassieke geur, geïnspireerd op de elegante puurheid van een luxueus bruidsboeket. Omarm de lente met Molton Brown!

Molton Brown parfumeur Jennifer Jambon: “Een lenteboeket van vers geplukte witte bloemen, nog gehuld in het vroege ochtenddauw. Zoete steranijs, samen met een verfijnde touch van intrigerende, frisgroene weideachtige topnoten. In het bloemenhart bloeien lelietjes en magnolia. Zijdezachte ylang-ylang zorgt voor een tedere, aanhoudende finish.”

Het verhaal van deze collectie is een eerbetoon aan het hoofdingrediënt lelietje-van-dalen, het symbool van The Flora Day Festival of Helston, Cornwall. Om het begin van het voorjaar te vieren, wordt er gedanst en dragen de inwoners hierbij witte kleding met als accessoire een lelietje-van-dalen. Molton Brown heeft voor deze collectie samengewerkt met de in Londen gevestigde The Flower Appreciation Society, om een unieke, met de hand getekende illustratie van delicate lelietjes-van-dalen voor de collectie te ontwerpen. Op en top vrouwelijk, in zachtgroene gift boxes. Elegant en tijdloos, een prachtig geschenk.

De collectie is vanaf maart 2016 verkrijgbaar.

nieuwsbrief-site-alo

Archief