Super glad scheerresultaat

500_wi-hys-pa-pack-bikini-v02-rz3

Zijdezachte gladgeschoren benen geven een heerlijk gevoel. Maar zou het niet nóg fijner zijn als je scheersysteem ook gelijk je huid hydrateert? Met de nieuwe HYDRO Silk van Wilkinson Sword behoort dat vanaf nu tot de mogelijkheden. Dit scheersysteem hydrateert je huid tot twee uur na het scheren en maakt je huid onweerstaanbaar zijdezacht.

Na zeven jaar uitgebreid onderzoek en ontwikkeling presenteert Wilkinson Sword met trots een nieuwe en frisse kijk op scheersystemen voor vrouwen. Voor de ontwikkeling van de nieuwe HYDRO Silk werd de meest geavanceerde technologie gebruikt en zijn duizenden consumenten geraadpleegd. HYDRO Silk is een scheersysteem met super glad scheerresultaat, waarbij tegelijkertijd het vochtgehalte van de huid wordt aangevuld. Het resultaat? Een zijdezachte huid.

Het speciaal ontwikkelde Wilkinson Sword HYDRO Silk-scheersysteem bevat vijf baanbrekende technologieën:

Vochtinbrengend serum op basis van wateractivatie

De scheerkop van HYDRO Silk bevat een uniek serum met zee-extracten en sheaboter, dat wordt geactiveerd als het in contact komt met water. Dankzij dit serum wordt met elke scheerbeweging het natuurlijke vochtgehalte van de huid aangevuld. Je huid profiteert hiervan tot maar liefst twee uur na het scheren, wat zorgt voor een gezonde en stralende huid.

5 Curve-Sensing mesjes

HYDRO Silk is het eerste scheersysteem voor vrouwen van Wilkinson Sword met vijf scheermesjes en geeft het meest gladde scheerresultaat tot nu toe. De vijfkoppige scheercombinatie is zo gemaakt – ieder blad zit apart vast – dat het zich moeiteloos aanpast aan de vrouwelijke vormen. De toppen van de mesjes zijn verder zo ontworpen dat je minder last hebt van het onprettige gevoel dat je soms kunt hebben als er aan de haartjes wordt getrokken om te worden afgeschoren. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het scheren en een bijzonder glad resultaat.

Unieke Skin Guards

De unieke ‘Skin Guards’ – ook wel huidbeschermers genoemd – zorgen er samen met de vijf Curve-Sensing mesjes voor dat huidirritatie tot een minimum wordt beperkt. De Skin Guards trekken de huid glad en helpen zo voorkomen dat deze tussen de mesjes komt. Zo krijg je een super glad scheerresultaat met minder last van huidirritaties.

Ovale mesjes cartridge

Het opvallende ovale ontwerp van het Wilkinson Sword HYDRO Silk-scheersysteem maakt het mogelijk efficiënt te bewegen rond vrouwelijke vormen, waarbij je dankzij de smalle kop makkelijk kan navigeren rond gevoelige gebieden die extra aandacht en zorg vragen. Ergonomische handgreep in ‘aqualook’ De ergonomische handgreep heeft een mooie ‘aqualook’ en zorgt er voor dat je altijd goed grip hebt, ongeacht waar je scheert. Het ontwerp zorgt er verder voor dat je het scheersysteem gewoon op een glad oppervlak neer kan leggen zonder dat het contact maakt met de ondergrond. Zo zijn je scheerbladen beschermd.

De mix van baanbrekende technologie in combinatie met een uniek ontwerp zorgt voor een uitzonderlijke scheerervaring met verrassende voordelen. In tegenstelling tot andere scheersystemen zorgt HYDRO Silk voor je huid door het vochtgehalte tijdens het scheren aan te vullen. Dit zorgt voor een fijn gevoel, een glad resultaat én een huid waarvoor wordt gezorgd.

De Wilkinson Sword HYDRO Silk is verkrijgbaar bij de drogist. Adviesprijs: € 13,99 voor het scheersysteem (inclusief één mesjes), € 14,99 voor een pakje met drie nieuwe mesjes.

 

nieuwsbrief-site-alo

Archief