Stop Aids Now!

NicoEnHeidi

Limited Edition Beachbag van J.P. Gaultier voor Stop Aids Now! De zomer van 2015 is in volle gang.

De webshop www.stopaidsnow.nl staat inmiddels open en de speciale editie van deze strandtas is nu verkrijgbaar voor slechts €30,00.

AidsFonds_JPGBeachbag_IMG_4781De limited edition beachbag heeft duidelijk de kenmerkende stijl van de Franse topontwerper. Hij is gemaakt van duurzaam canvas en heeft handige zakken voor een zonnebril en een mobieltje. Met limited bedoelen we ook echt limited: op is op! Jean Paul Gaultier ontwierp voor Stop Aids Now! twee jaar geleden al een succesvolle ArtBag. Toen Stop Aids Now! Gaultier benaderde voor deze opdracht, hoefde hij niet lang na te denken. Als geen ander weet Gaultier wat het betekent om iemand aan aids te verliezen. Francis Menuge was 15 jaar lang Gaultier’s grote liefde en zakenpartner. In 1990 stierf Menuge aan de gevolgen van aids. Het was Menuge die Gaultier ervan overtuigde dat hij zijn eigen label moest starten.

Wat gebeurt er met de opbrengst?
De opbrengst gaat naar Stop Aids Now!. Wereldwijd leven ruim 4 miljoen jongeren tussen de 15 en 24 jaar met hiv, voornamelijk jonge vrouwen in Afrika. Met de opbrengst van de beachbag wil Stop Aids Now! jonge vrouwen in Afrika voorlichten en beschermen zodat zij zelfstandig aan een gezonde toekomst kunnen bouwen. Het gaat steeds beter met de bestrijding van de hiv-epidemie in de wereld, maar jonge vrouwen in Afrika blijven in die ontwikkeling achter. Bijna zestig procent van alle mensen met hiv in Afrika is vrouw, jonger dan 25 jaar. Seksueel geweld en verkrachting zijn de belangrijkste oorzaken. Voor Afrikaanse vrouwen is aids op dit moment zelfs doodsoorzaak nummer één.

AidsFonds_JPGBeachbag_IMG_4795Nicolette strijdt tegen aids
Deze speciale beachbag was al eerder te koop in de Verenigde Staten. Model en presentatrice, Heidi Klum poseerde naakt met de tas om aandacht te vragen voor de bittere noodzaak van de aidsbestrijding. Vanaf nu is de limited edition beachbag ook in Nederland te koop en volgt Stop Aids Now! ambassadrice Nicolette Kluijver haar voorbeeld. Door uit de kleren te gaan, zet zij zich belangeloos in voor de internationale aidsbestrijding.

nieuwsbrief-site-alo

Archief