Sport Benelux Gezond

sport challenge
Met de herfst voor de deur wint de behaaglijke bank het soms van de sportschool. Maar het wordt lastig om niét te gaan als je door het sporten ook nog eens bijdraagt aan een groenere en gezondere wereld. Van 21 september tot en met 5 oktober organiseert Technogym weer een Green Challenge. De digitale competitie draagt dit jaar de naam Sport Benelux Gezond. Fitnessclubs door heel Nederland strijden om het generen van de meeste energie.

Tijdens Sport Benelux Gezond genereren sporters elektrische energie middels de fitnessapparatuur van Technogym. Dankzij de innovatieve Artis Renew apparatuur en de mywellness cloud Challenge App is het mogelijk om beweging van sporters om te zetten in elektrische energie. Elke keer dat een sporter traint op een cardio-apparaat, wordt de gegenereerde energie van de sporter geregistreerd. De sporters verzamelen zo Moves en kilowatts voor hun fitnessclub.

De deelnemende locaties gaan in de periode van 21 september tot en met 5 oktober de competitie met elkaar aan om de meeste kilowatts te genereren. Met de opgewekte kilowatts besparen de groene fitnessclubs energie en dragen zij bij aan een gezondere leefomgeving. Zij maken tevens kans op het winnen van de Sport Benelux Gezond Challenge.

nieuwsbrief-site-alo

Archief