Persoonlijk en uniek cadeau

Triple love

Het sieradenmerk Embraced Jewels lanceerde onlangs de ‘Double & Triple the Love’ serie, een uitbreiding van de bestaande Embraced Love collectie. Met deze nieuwe lijn wil het sieradenmerk een aanvulling bieden op de Love Initial collectie waar het voor de vriendinnen en eigenaresses Shirley Dubbelboer en Madelon Swinkels twee jaar geleden allemaal mee begonnen is.

“We wilden graag iets ontwikkelen voor iedereen die zijn of haar vriendschap of liefde wil tonen. Hierbij dachten wij al snel aan het ‘omarmen’ van echte vriendschap/liefde. Vanaf dat moment is Embraced ontstaan”, aldus Shirley. De Love Initial bestaat uit één initiaal in een hart. Vanaf nu is het mogelijk het nog meer te personaliseren door middel van 2 of 3 initialen van geliefden samen te voegen in een rondje. Dit kunnen bijvoorbeeld de initialen zijn van geliefden, kinderen, ouders of vriendinnen.

De Love collectie, gemaakt van 18 karaats massief goud, communiceert dat vriendschap en liefde voor altijd verzegeld kunnen worden en bestaat uit initialen, charms en Zodiac bedels. Deze zijn eindeloos te combineren met een satijnen koord als armband of met een 14-karaats massief gouden armband of ketting. De gehele love collectie is verkrijgbaar in geel, rosé en wit goud. Deze wordt geproduceerd in Italië en Antwerpen. Shirley en Madelon ontwerpen alles zelf. De armbanden zijn voor zowel dames als heren. Afgelopen periode werd de collectie al uitgebreid met sterrenbeelden (Embraced by the universe), de Chained Collection (bestaande uit kettingen en armbanden) en de exclusieve ICE Collection lijn met diamanten.

De Love Initial armbanden hebben een standaard verkoopprijs van € 88,00  ongeacht welk model of kleur goud en worden in een prachtige giftbox, geknoopt geleverd. De Double & Triple the Love collectie, gemaakt van 14 karaats massief goud, is er vanaf € 129,00. Alle sieraden zijn verkrijgbaar via de webshop op embracedjewels.nl. De levertijd bedraagt ongeveer 10 dagen.

nieuwsbrief-site-alo

Archief