Pasta zonder schuldgevoel

zero pasta
Er staat een overheerlijk bord pasta voor je op tafel, het water loopt je al in de mond, maar door dat stemmetje in je hoofd ‘koolhydraten, calorieën, vet’, krijg je direct een schuldgevoel. Afvallen en toch pasta eten? Het kan!

Gewone pasta staat bekend om het zeer hoge gehalte aan koolhydraten. Wanneer je wilt afvallen of een koolhydraatarm dieet volgt, is het dus beter om helemaal geen pasta te eten. Door Zero Pasta, Zero Rice en Zero Noodles is dat verleden tijd en kun je dagelijks genieten van een gerecht met pasta, rijst of noedels. Deze producten zijn namelijk volledig vrij van koolhydraten.

In tegenstelling tot gewone pasta is deze koolhydraatvrije pasta niet gemaakt van tarwemeel maar van meel uit de wortel van de Aziatische konjac plant. Hierdoor is het product geschikt voor diabetici en voor mensen die een glutenvrij, cholesterolverlagend, caloriearm of koolhydraatarm dieet volgen.
De konjac wortel is rijk aan glucomannan vezels. Deze helpen bij het verminderen van overgewicht en zijn goed voor het cholesterolgehalte. De positieve werking van glucomannan vezels is wetenschappelijk aangetoond en bevestigd door de Europese Autoriteit van Voedselveiligheid (EFSA).
De konjac wortel is tevens vrij van koolhydraten, vet en gluten, en bevat nauwelijks calorieën, dus de pasta die gemaakt is van konjac meel ook niet. Een bord pasta van honderd gram is slechts negen calorieën. Dat is ruim negentig procent minder calorieën dan reguliere pasta.

Voor het geld hoef je het zeker niet te laten… Zero Pasta, Zero Rice en Zero Noodles zijn te koop bij alle filialen van Action voor € 0,99 per zak van 200 gram.

nieuwsbrief-site-alo

Archief