Optimale huidverzorging

Braun Face Beauty Brush

Een stralend gezicht begint natuurlijk met een optimaal schone huid. We weten het allemaal: een huid die niet goed is gereinigd kan huidproblemen veroorzaken zoals puistjes, droge plekken, dofheid en verstopte poriën. Heb je niet heel veel tijd voor een uitgebreid reinigingsritueel en wil je toch je gezichtshuid optimaal verzorgen? Braun Face biedt de oplossing!

Braun Face Jessica Alba

Jessica Alba for Braun Face

In 2014 zette Braun Face een nieuwe standaard in gezichtsverzorging met de lancering van het ultra-chique concept dat twee essentiële gezichtsissues aanpakt: zeer nauwkeurige verwijdering van ongewenst gezichtshaar en een diepe (zes keer effectiever dan een handborstel) reiniging van de poriën. Braun was de eerste ter wereld die een gezichtsepilator en een gezichtsreinigingsborstel in één concept introduceerde. Om huidimperfecties nóg beter te controleren, breidt Braun Face het  portfolio uit met drie nieuwe Beauty Brushes: Extra Sensitive Brush, Exfoliation Brush en Beauty Sponge. Met een simpele ruil van koppen verandert de super-efficiënte epilator nu in een veelzijdige, door dermatologen geteste beauty brush, die ook tijdens de doucheroutine kan worden gebruikt. Iedere borstel werkt met honderden microbewegingen (oscillaties) per minuut om vuil los te maken en dode huidcellen te verwijderen, terwijl 10.000 haartjes uiterst doortastend de huidporie diep reinigen.

De nieuwe Braun Face Beauty Brushes…

Extra Sensitive Brush – voor de gevoelige, droge en delicate huid die gebaat is bij een ‘zachte en toch doortastende hand’. De 14mm lange haartjes van de borstel zijn zacht en extra dicht op elkaar geplaatst.

Exfoliation Brush – voor een diepe reiniging van de poriën met een onberispelijk resultaat. Ontworpen voor wekelijks gebruik, met een combinatie van korte (8mm) haartjes om diepgaand te reinigen en langere (10mm) haartjes die de dode huidcellen verwijderen, zodat de huid zacht en schoon aanvoelt.

Beauty Sponge – door het unieke schuim oppervlak kan de Beauty Sponge worden gebruikt om hydraterende crèmes en verzorgende oliën in de huid te masseren. Ook zeer geschikt om een perfecte basis met een foundation te creëren.

nieuwsbrief-site-alo

Archief