Opgelucht ademhalen

Saltpipe%20collage

 

De seizoenen van hoest en verkoudheid zijn weer actueel. Wie last heeft van ademhalingsproblemen door bijvoorbeeld luchtweginfecties, astma, COPD, een rokershoest, allergieën of vernauwde bronchiën, vindt in een zoutachtig klimaat dé optimale omgeving om deze klachten te helpen bestrijden. De SaltPipe en Solefant (speciaal voor kinderen) op basis van Halitzout zorgt ervoor, dat iedereen weer opgelucht kan ademhalen!

De SaltPipe maakt het afreizen naar het buitenland overbodig. De speciaal vormgegeven en unieke porseleinen inhalator werd al aan het begin van deze eeuw ontwikkeld door een Hongaarse professor en lijkt op een kleine pijp. Deze bevat pure, zuivere en zeer mineraalrijke zoutkristallen van Halitzout uit de zoutmijnen in Roemenië. De bijzondere, zoutachtige lucht in de Roemeense zoutmijnen reinigt het gehele ademhalingssysteem, laat de slijmvliezen tot rust komen en laat zwellingen in de bronchiën afnemen.

De SaltPipe heeft exact hetzelfde effect. De microfijne zoutdeeltjes in de SaltPipe vermengen zich tijdens het inhaleren met de vochtige adem en stromen  zo het ademhalingssysteem in, waar ze het vastzittend slijm losmaken. Als het reinigingsproces van de ademhalingsorganen begint, kan men tijdens het hoesten of niezen ervaren dat de ademhalingswegen vrijer worden.

De producten worden verkocht via de drogist, apotheek en reformwinkels en zijn daarnaast te bestellen via de webwinkel van www.direct-help.nl.

nieuwsbrief-site-alo

Archief