Oogmake-up remover stick

Clinique

Een smokey eye maken en ook weer weghalen zou een makkie moeten zijn. Daarom introduceert Clinique de Take The Day Off Eye Makeup Remover Stick.

Deze delicate, soepele balm verandert in een olie die met gemak de meest uitbundige oogmake-up verwijdert. Deze quick fix stick gaat gemakkelijk mee in je tas: handig voor snelle touch-ups overdag en een goede reiniging ’s avonds. Take The Day Off Eye Makeup Remover Stick verwijdert alle make-up, van een simpel waasje tot een langhoudende oogmake-up. De nieuwe, slimme formule bevat verzorgende werkstoffen die de oogmake-up helpen verwijderen en de huid hydrateren. De nieuwe Take The Day Off Eye Makeup Remover Stick is licht, niet vet en laat geen vettig filmpje achter op de huid. Deze nieuwe, portable uitvoering van de Take the Day Off Balm, een cultproduct, is ideaal als je veel reist of sport, want het helpt bij een snelle re-set van je make-up. Hij kan, afhankelijk van de situatie, op vele manieren ingezet worden. Als je van make-up look wilt veranderen kun je er snel en goed mee reinigen.

Tip:
Als je de stick voor een klein deel van je make-up wilt gebruiken kun je het beste je vingertoppen nat maken en een klein beetje van het product rond dat plekje masseren. Als je een complete oogmake-up wilt verwijderen, gebruik je de stick met warm water en dep je de huid daarna zachtjes droog.

Take The Day Off Eye Makeup Remover Stick is verkrijgbaar vanaf midden juli exclusief bij De Bijenkorf en op www.clinique.nl voor € 22,50.

nieuwsbrief-site-alo

Archief