Om te koesteren!

De Beauty Kitchen mini’s zijn zo leuk dat je er wel verliefd op kunt worden. Ze zijn perfect als travel sizes voor op reis, als superlief cadeautje of gewoon handig om eens uit te proberen. Beauty Kitchen’s populaire Seahorse Plankton en Abyssinian Oil huidverzorgingslijnen zijn nu in het klein verzameld in een supervoordelig tasje. En ook vier producten uit de heerlijke Inspire Me lijn zijn verkrijgbaar in een handig miniformaat.

Vier heerlijke 100% natuurlijke anti-age huidverzorgingsproducten gebaseerd op micro-zeealgen boordevol antioxidanten, omega 3 vetzuren en vitaminen. Behalve dat ze onmisbaar zijn in de voeding van zeepaardjes – vandaar Seahorse Plankton – zijn de algen een superingrediënt dat de collageenaanmaak krachtig stimuleert.

Een Skincare Treasures verpakking bevat: Everlasting Radiance Cleansing Gel (30ml) reinigt je huid mild en intensief, High Definition Facial Oil (15ml) stimuleert de collageenaanmaak effectief, Everlasting Radiance Moisturiser (30ml) hydrateert intens en geeft een zachte ‘glow’, & 5 Minute Miracle Mask (30ml) ontgift en zuivert je huid op natuurlijke wijze.

De Beauty Kitchen mini’s zijn verkrijgbaar tot 18 september en kosten € 19,99 per setje van vier of los € 3,99. Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl.

nieuwsbrief-site-alo

Archief