Oh Heaven’s Heaven…

Molton Brown scrub

Heerlijk wegdromen naar de meest exotische bestemmingen… met de nieuwe Molton Brown Body Polisher Collectie. De Londense geurexperts hebben vier Body Polishers samengesteld op basis van Molton Brown’s meest geliefde geurfamilies. Iedere polisher heeft een luxueuze, rijke textuur en een uniek exfoliërend karakter, natuurlijk met de bijpassende bath & shower gels en body lotions.

Molton 11. Heavenly Gingerlily Caressing Body Polisher
Micro-exfoliërend Tahitiaans zwart zand (uitsluitend te vinden in vulkanisch gebied), masseert zachtjes de huid terwijl de gel verandert in zijdezachte melk voor een verzorgende touch. Verrijkt met tamanu notenolie, het hydraterende extract van lelie en de warme, aanlokkelijke aroma’s van gember en kardemom. Voor een zalig zachte huid.

Molton 22. Ylang-Ylang Comforting Body Polisher
Met exfoliërende zwarte vanille granen uit Madagaskar die verfijnen en versoepelen, de toon herleeft en de polisher creëert een comfortabel huidgevoel. De vanille wordt gemengd met antioxidant yuan zhi extract, ylang-ylang en cederhoutolie. Koesterend als warm zand, kalmeert met rustgevende aroma’s.

Molton 33. Fiery Pink Pepper Pampering Body Polisher
Exfoliërende bamboe polijst en verzacht de huid voor een weelderig gevoel en glanzende gloed. De ultraromige textuur bevat antioxidantrijke Guinese roze peper en is verrijkt met verleidelijke, kruidig-zoete patchouli en gemberaroma’s. Geniet van een intense pampering.

Molton 44. Infusing Eucalyptus Stimulating Body Polisher
Exfoliërende suiker zuivert de huid en pept je metaal op. Met opzwepende Australische eucalyptusolie, mint-aroma, cederhoutolie en muskus. Een diepe reiniging voor de huid. Met adembenemende bosachtige geuren; de ultiem verkwikkende spa-ervaring.

Elke Body Polisher is de perfecte aanvulling op een complete huidverzorging, het hele jaar door. Voor een zijdezachte, stralende finish.

nieuwsbrief-site-alo

Archief