No Makeup Skincare

Perricone
Met de No Makeup Skincare-collectie introduceerde Perricone MD vorig jaar een nieuwe beauty-categorie. Deze brengt make up en anti aging-huidverzorging samen en richt zich op een veel voorkomend probleem: het verlies van de jeugdige teint. Perricone MD introduceert nu twee nieuwe Color Treatment-producten: No Highlighter Highlighter en No Lipgloss Lipgloss. Met deze nieuwe introducties bestaat de succesvolle No Makeup Skincare-lijn nu uit 10 producten.

No Highlighter Highlighter bevat onder andere vitamine C Ester. Twee tipjes van de vloeibare highlighter op de jukbeenderen volstaan voor een frisse en jeugdige glans. Lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een zacht, parelachtig effect en accentueren de jukbeenderen. De highlighter heeft een teint die geschikt is voor iedereen. De lichtgewicht, vloeibare textuur kan direct op het wenkbrauwbot, boven de wenkbrauwen of op het puntje van de neus worden aangebracht of worden gemengd met No Blush Blush en/of No Bronzer Bronzer voor extra helderheid.

No Lipgloss Lipgloss bevat Dr. Perricone’s gepatenteerde neuropeptiden. Deze verzachten de verticale liplijntjes, gaan volumeverlies tegen en bevorderen de elasticiteit. Tocotriënolen verzorgen en hydrateren de lippen en leggen daarmee een basis voor andere make up. No Lipgloss Lipgloss creëert een natuurlijke glans, accentueert de lipcontouren en zorgt voor een natuurlijke kleurverdeling door zich aan de lippen aan te passen. De niet-chemische, minerale SPF 15 beschermt de lippen tegen UVA- en UVB-straling.

Perricone MD werd in 1997 opgericht door de vooraanstaande dermatoloog en voedingsdeskundige Dr. Nicholas Perricone. Perricone MD ontwikkelt exclusieve, unieke en zeer doeltreffende cosmeceuticals, gebaseerd op gepatenteerde technologieën, zoals DMAE, alfaliponzuur, vitamine C Ester, tocotriënolen, cold plasma transportsysteem, acyl-glutathione en neuropeptiden. Het merk biedt ook nutraceuticals, supplementen die op cellulair niveau werken en van binnenuit bijdragen aan gezondheid.

nieuwsbrief-site-alo

Archief