Nieuwe generatie deodorant


Yes! De nieuwste generatie deodorant is gearriveerd in Nederland! En dat is goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke bescherming tegen ongewenste transpiratiegeurtjes.

Salt of the Earth is een 100 procent veilige formule gebaseerd op een natuurlijk mineraalzout waarmee je langdurig beschermd bent tegen nare geurtjes. Voor een fris gevoel, de hele dag! En dat is precies wat de nieuwe generatie deo-gebruikers wil. De deodoranten van Salt of the Earth zijn vrij van aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. 100 procent natuurlijk en 100 procent effectief!

De Salt of the Earth familie bestaat uit:
Salt of the Earth Classic Stick: De ‘flagship’ geurloze deodorant stick waar het allemaal ooit mee begonnen is, daarom wordt deze de Classic genoemd (€ 7,49).

Salt of the Earth Natural Spray: De Natural Spray is geurloos en is de eerste (en enige) 100% natuurlijke deodorant die beschermt tegen lichaamsgeur en die dankzij huidverzorgende aloë vera ook zeer geschikt is voor de gevoelige huid (€ 7,49).

Salt of the Earth Pure Aura Spray Lavender & Vanilla: De eerste en enige 100% natuurlijke deodorant met een geurtje. Alle zelfde goede eigenschappen van de Natural Spray, maar dan met een heerlijke frisse lavendel & vanille geur. Pure Aura bevat huidverzorgende aloë vera en 15 botanische extracten en essentiële oliën (€ 8,49).

Salt of the Earth Rock Chick Stick: De ‘flagship’ geurloze deodorant stick in een funky verpakking. Rockt niet alleen de badkamer, maar ook je dag, door je optimaal fris te houden (€ 7,49)!

Meer informatie vind je op de website: www.saltoftheearthdeodorant.com

nieuwsbrief-site-alo

Archief