New scentsations!

Polynesian_Dream_Packshot_Visual

Take a little break from your everyday life! Ontdek de traditionele schoonheidsgeheimen van Polynesië met de nieuwe Spa lijn van Douglas. Zes heerlijke spaproducten met krachtige ingrediënten, voor een perfecte verzorging van je huid en nieuwe energie voor lichaam en geest.

De Polynesische kukui-olie en noni-fruit staan centraal in deze nieuwe Spa-lijn. Kukui-olie zorgt door de hoge mate van onverzadigde vetzuren voor een intensieve voeding van de huid. Kukui-olie wordt verkregen uit noten van de Polynesische kukuiboom. Het is één van de oliën met het hoogste niveau onverzadigde vetzuren. De antioxidanten in deze olie stimuleren celvernieuwing en verzorgen de huid intensief. Kukui-olie is daarmee uitermate geschikt voor de droge, geïrriteerde en gevoelige huid.

Noni-fruit heeft een lange traditie als wondervrucht en zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest. Noni-fruit, ook wel het ‘magische fruit uit de Zuid-zee’ genoemd, is afkomstig van Polynesische eilanden en is een ware energiebooster voor lichaam en geest. Al meer dan 2000 jaar is noni-fruit een goed bewaard geheim van de Polynesische bevolking en daar een essentieel onderdeel van de cultuur en traditie. Het krachtige noni-fruit bevat meer dan honderd actieve ingrediënten zoals enzymen, vitaminen, antioxidanten, flavonoïden en aminozuren. In cosmetica wordt noni-fruit vooral gewaardeerd wegens de antioxidanten en anti-aging eigenschappen. Daarnaast zorgt het noni-fruit voor een heerlijke hydratatie die de huid direct gladder maakt.

Polynesian Dream bestaat uit een Inspiring Shower Gel, Balancing Shower Foam, Refreshing Salt scrub, Pleasing Body Cream, Sensual Body Oil en smoothing Hand Cream. Douglas Home Spa is vanaf eind november verkrijgbaar bij Douglas en via www.douglas.nl.

nieuwsbrief-site-alo

Archief