Natuurlijke handcrème

Handcreme-vrijstaand-HR
Latijns-Amerikaanse schoonheden grijpen voor de verzorging van hun huid al generaties terug naar een wilde roos die hoog in het Chileense Andes gebergte groeit. Deze Rosa Mosqueta is een krachtige bloem barstensvol essentiële vetzuren en retinolzuur, wat huidverouderingstekenen tegengaat.

Op basis van deze roos in nu een hele verzorgingslijn verkrijgbaar. Nieuw in deze lijn is de Rio Rosa Mosqueta Handcrème. Deze crème met actieve plantenextracten combineert de voordelen van rozenbottelolie met voedende Shea Boter, Sacha Inchi en Babassu Olie. De lichte handcrème zit boordevol voedzame oliën: natuurlijk met Rosa Mosqueta rozenbottelolie maar ook met Shea Boter, een ingrediënt dat wereldwijd populair is door  haar hydraterende eigenschappen. Ook Sacha Inchi uit Peru is een belangrijk bestanddeel van de crème. Deze rijke bron van essentiële vetzuren (omega 3, 6 en 9) dringt niet alleen gemakkelijk de huid binnen waardoor het zeer goed hydrateert maar bevat ook antioxidanten. Afkomstig uit Brazilië is Babassu olie dat de huid mild hydrateert en tegelijkertijd voedt. Bijzonder aan Braziliaanse Babassu is dat het voor zowel de vette als droge huid geschikt is. Tenslotte geeft grapefruit een natuurlijke frisse geur aan de crème.

De Rio Rosa Mosqueta-lijn is verpakt in witte doosjes, bedrukt met een felgekleurd patroon dat verwijst naar het Zuid-Amerikaanse Chili waar Rio Rosa Mosqueta vandaan komt. De producten zijn gecontroleerd en gecertificeerd door EcoControl volgens de Natural Cosmetics Standards. Zie voor meer informatie de website: www.riorosa.nl.

nieuwsbrief-site-alo

Archief