Muziekspektakel aan de Amstel


Op zaterdag 17 juni zal het marktplein aan de Amstel in Uithoorn het decor zijn van een bijzonder evenement. ’s Avonds zal een voor Uithoornse begrippen uniek concert plaats vinden: een orkest van 50 muzikanten, een popband, een projectkoor van 90 zangers, een kinderkoor en lokale solisten zullen op deze memorabele avond op de evenementensteiger op het water van de Amstel een programma brengen met grote pophits.

Terwijl de avond valt op één van de langste dagen van het jaar, sta je met je rosé in de hand op de kade of dobber je rond in je bootje op de Amstel, op het muziekfeest voor jong en oud van daar toe te juichen! Voorafgaand aan het concert wordt een intiem culinair festival gerealiseerd, waar iedereen in de gelegenheid is om een drankje en een hapje te nuttigen en zo in de stemming te komen voor een onvergetelijke avond aan de Amstel. Vanaf 16 uur stellen verschillende culinaire verkooppunten hun kramen open, zal de muziek gaan spelen en verricht de Uithoorns wethouder van Cultuur, Ria Zijlstra, de officiële openingshandeling waarmee het eerste AmstelProms evenement van start gaat. Vanaf dat moment kun je genieten van een hapje en een drankje op een hopelijk zonovergoten Marktplein. In 2 speciaal daarvoor ingerichte kassahuisjes kun je muntjes kopen (à € 2,50 per stuk) , waarmee afgerekend kan worden bij de diverse aanbieders. Ondertussen zal op het voor het concert opgebouwde podium afwisselend live muziek en een dj te horen zijn.

Om 20.30 uur is het moment suprême en zal het Promsconcert op de evenementensteiger beginnen. Dan zullen het orkest van KnA, het AmstelProms koor van de Vocal Company, soulband Fort55 en verschillende lokale solisten en muzikanten een wervelend programma presenteren met de grootste pophits uit de afgelopen 40 jaar! Samen vertolken ze bekende nummers zoals Feeling Good in de versie van Michael Bublé, Somebody to love van Queen, Skyfall van Adèle en een Hollandse hitmedley. Maar ook zingen en spelen zij Another Brick in the wall van Pink Floyd, ondersteund door het kinderkoor Xing, zodat deze uitvoering bijna niet te onderscheiden is van het origineel!

AmstelProms kun je gratis bezoeken terwijl je geniet van muziek, heerlijke tapas, fingerfood, drankjes en andere lekkernijen. Wil je verzekerd zijn van een tribuneplaats, of nog liever een 1e rang zitplaats direct aan het podium? Kies dan één van de VIP arrangementen, AmstelProms Gold of Club Culinair. Of je nu met z’n tweeën bent of met een grote groep vrienden, als VIP geniet je van een onvergetelijke avond. Kijk voor alle mogelijkheden op de website: www.amstelproms.nl.

nieuwsbrief-site-alo

Archief