Michael Kors Gold Collectie

Michael Kors Gold
Met de heerlijke nieuwe geuren van de Michael Kors Gold Collectie kondigt Michael Kors een nieuw hoofdstuk in de Michael Kors parfumcollecties aan.

Elk van de drie individuele geuren is ontworpen om het luxe, kostbare metaal te reflecteren, van wit, naar rosé en naar 24 karaat goud. Waarom goud?Omdat het de luxe, glamoureuze stijl van de typische Michael Kors vrouw symboliseert. Bovendien is goud hét kenmerk van Michael’s wereld: van glanzende stoffen en de zongekuste huid, tot hoogglanzende details en goudkleurige sieraden. ‘‘Er is niks sexier dan een vrouw met een prachtige, glanzende huid na een geweldige vakantie. Niets vult die glans beter aan dan glimmende, gouden sieraden en een vleugje parfum dat net zo luxueus en prestigieus aanvoelt’’, aldus Michael Kors.

De drie onderscheidende parfums zijn elk zorgvuldig uitgekozen en samengesteld, met de typische Michael Kors-vrouw in gedachte. Een geur voor elke gelegenheid, stemming en persoonlijke smaak.
 WHITE LUMINOUS GOLD: Sprankelend en sensueel. White Luminious Gold is een heerlijke heldere, exotische geur van peer, jasmijn en amber.
 24K BRILLIANT GOLD: Vrouwelijk en verleidelijk, 24K Brilliant Gold schittert met mandarijn, sensuele bloemen en een vonkje hout.
 ROSE RADIANT GOLD: Uitnodigend en hypnotiserend, Rose Radiant Gold verleidt met de geur van sprankelend fruit, vrouwelijke bloemen en zachte muskus.

De geuren zijn exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas en op www.douglas.nl.

nieuwsbrief-site-alo

Archief