Maak de blits in 2016

Byron_deep-blue
Ben je een artistieke hightech lover dan ga je in 2016 voor expressieve kleuren verzacht door grijze tinten. Contigo speelt in op deze trend met intens blauw, geel of rood, drie nieuwe kleuren voor de dubbelwandig geïsoleerde drinkbeker Byron. In combinatie met het antracietgrijs van de grip geeft dat de populaire beker een catchy look.

Zeker zo belangrijk is dat je met deze eigentijdse beker overal kunt genieten van warme koffie of thee. Het gebruiksgemak is ook helemaal van deze tijd. Je drinkt met één hand: duw het knopje omhoog om te drinken en naar beneden om te sluiten. Morsen is voortaan verleden tijd dankzij de lekvrije SNAPSEAL™-technologie.

Byron_vibrant-limeHet moderne design en de zachte grip zorgen voor een prettige drinkervaring. De vacuümisolatie houdt je drank tot 6 uur warm of koude dranken tot 12 uur gekoeld. Dankzij het speciale reservoir kan je gemakkelijk nippen van een warme drank.

Contigo Byron is verkrijgbaar via internet, de sportwinkel en de betere speciaalzaak. In de nieuwe kleuren Vibrant Lime, Deep Blue en Red en de bestaande kleuren Violet, Gunmetal en Monaco. De drinkbeker is vaatwasbestendig. De Contigo Byron kost €24,95.

nieuwsbrief-site-alo

Archief