Luxueus liftende effect

SERUMS_LIFTING_EYE_22377_W_Applicator_LM_CMYK300
La Mer streeft er voortdurend naar de huid optimaal te verzorgen en optisch te liften. Daarom introduceert ze The Lifting Eye Serum met het nieuwe Stretch Matrix Complex om de structuur van het oog en de wenkbrauw zichtbaar te ondersteunen.

Zodra het zijdeachtige serum in aanraking komt met de huid, ervaart de oogzone een zacht maar verstrakkend effect. Op termijn lijken de oogcontouren aanzienlijk gelift, voor een verkwikkend effect en een jongere uitstraling. Kortom, de tijd staat stil…

Het nieuwe Uplifting Ferment werd speciaal ontwikkeld voor de oogzone: het verstevigt de natuurlijke barrière en helpt de tere huid rondom de ogen gladder te maken. Het ferment combineert perennerende bruine algen (bekend als ‘fontein van de eeuwige jeugd’) met koperrijke blauwe algen en het verjongende effect van maritieme peptiden. Zo wordt de natuurlijke aanmaak van elastine gestimuleerd, om de huid meer veerkracht te geven voor een jongere uitstraling.

Stap 1
Laat de ronde zijde van de applicator over de gereinigde huid glijden, om zowel de microcirculatie te stimuleren als de oogzone te verkoelen en te kalmeren.

Stap 2
Doe een druppel op het topje van de ringvinger en dep het serum zachtjes op de oogzone.

Stap 3
Laat de platte zijde van de applicator over de oogzone glijden: werk van de binnenste naar de buitenste ooghoek in een op- en neerwaartse beweging, om de huid te liften en gladder te maken. Doe hetzelfde onder de wenkbrauw.

The Lifting Eye Serum is te koop vanaf februari en kost € 215,00.

nieuwsbrief-site-alo

Archief