Lichte en luchtige verzorging

body mousse kneipp
Na het succes van de douche foams introduceert Kneipp een innovatief nieuw product voor de dagelijkse huidverzorging: Kneipp Body mousse. Een lichte, luchtige mousse met ultraverzorgende natuurlijke ingrediënten. Dit product is ideaal voor een zachte verzorgde huid binnen een handomdraai. De mousse ruikt heerlijk, trekt lekker snel in en geeft geen plakkerig gevoel.

Een mousse op de huid aanbrengen zonder afspoelen kan even wennen zijn. Maar bij het eerste gebruik zal het je verrassen hoe prettig Kneipp Body mousse aanvoelt op de huid en hoe snel het intrekt. De mousse plakt niet en ook al is het licht en luchtig, de huid voelt de hele dag gehydrateerd aan door de waardevolle natuurlijke oliën. Nog een voordeel: een body mousse is goed te doseren zonder verspilling; een klein toefje volstaat voor een compleet verzorgde huid.

Kneipp Patchouli Body mousse bevat rijke sheabutter voor een intens voedend en verzorgend effect op de huid. De verfijnde geurbeleving van toegevoegde patchouli-olie biedt een heerlijk moment van rust en balans. De zachte geur van de oranjebloesem en de natuurlijk voedende jojoba-olie van Kneipp Morning Kiss Body mousse zorgen voor een bijzonder verwenmoment voor de huid en een opgewekt humeur aan het begin van de dag.

Zomerse tip!
Zet Kneipp Body mousse even in de koelkast en je hebt een ideaal verkoelend en verzorgend after-sun product!

nieuwsbrief-site-alo

Archief