Leon Hajenius wint Make-up Award 2015

LeonHajenius2

Fotocredit: Mehmet Cakmak

Leon Hajenius uit Lelystad is de winnaar van de Make-up Award 2015. De prijs geldt als de hoogste onderscheiding voor visagisten in de Benelux en de winnaar van de Make-up Award vertegenwoordigt Nederland volgend jaar tijdens de International Make-up Championship in Düsseldorf.

Op basis van ingezonden foto’s met als thema ‘Colorful World’ zijn onlangs de beste inzendingen genomineerd. Tijdens de showfinale op 8 maart in de Utrechtse Jaarbeurs maakten deze visagisten hun creaties live op het podium.

Leon-Hajenius-LOW-RES

Creatie Leon Hajenius (Foto: NME-Photography)

 

De vakjury jureerde live op de bühne. Leon ontving het hoogste aantal punten van de jury. Er werd gelet op techniek, creativiteit, hygiëne, en de totaalpresentatie. Tijdens de prijsuitreiking van de 16e Make-up Awards gaven Sjors van der Panne, Emmaly Brown en Rob de Nijs, alle drie bekend van ‘The Voice of Holland’, spectaculaire optredens.

Norien-Voskuilen-LOW-RES-1

Creatie Norien Voskuilen, winnaar Public’s Choice Award

Naast de Make-up Award 2015 werd ook de Public’s Choice Award uitgereikt. Er zijn de afgelopen 3 weken ruim 15.000 stemmen uitgebracht via de website van de Make-up Awards en via Facebook. Norien Voskuilen ontving de meeste stemmen van het publiek en nam de Public’s Choice Award mee naar Gellicum.

De Make-up Awards wordt georganiseerd door de Stichting Foundation. De Stichting Foundation heeft onder andere het doel om de kwaliteit van het vak visagie te stimuleren en naar een hoger level te tillen. Het organiseren van de jaarlijkse Make-up Awards is één van de uitingen.

De Make-up Awards wordt mede mogelijk gemaakt door Aysay, Beauty Trade Professionals, Care Cosmetics, hannah, Jaarbeurs, MB Cosmetics, Tentoo, Visavi.

 

nieuwsbrief-site-alo

Archief