Lekker én verantwoord

2BSlim
Je wilt gezond eten, maar natuurlijk ook lekker! En het liefst af en toe met een sausje erbij, toch? En hoe fijn is het dan wanneer Sander Janson verantwoorde sauzen lanceert? De heerlijke sauzen, onder de naam 2BSlim, bevatten 0% vet, geen suiker maar wel honderd procent smaak vanuit natuurlijke ingrediënten. Bovendien bevatten ze slechts 1 calorie per portie. Verder zijn ze gluten- en lactosevrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten. De innovatieve lijn gezonde sauzen is IFC gecertificeerd en HACCP geaccrediteerd, hetgeen betekent dat wat men proeft men ook daadwerkelijk binnen krijgt.

De presentatie en lancering van de 2BSlim sauzen, die afgelopen woensdag plaatsvond, was uiteraard in handen van de presentator zelf, die ambassadeur van het merk in Nederland is. ‘In deze tijd waarbij de focus erg op gezonde voeding ligt en ik daar zelf al jaren mee bezig ben, vind ik de producten van 2BSlim een geweldige uitkomst om gezonder en bewuster te eten. Door mijn naam te verbinden aan dit merk probeer ik deze producten bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen’ aldus Sander. ‘Ik hoorde een tijd geleden al van deze sauzen en wilde er graag onderdeel van uit maken. Ik vind het fantastisch nu officieel bij dit mooie merk betrokken te zijn’, vervolgt Janson.

De presentatie vond plaats in aanwezigheid van de bedenker van de 2BSlim sauzen Miquel Ferrando Pascual. Hij was speciaal uit Barcelona overgekomen om zijn innovatieve merk aan de aanwezige gasten te presenteren. Miquel is altijd erg sportief geweest, maar door een druk en onregelmatig leven waarbij hij veel moest reizen kwam hij twintig kilo aan. Toen tijdens een doktersbezoek bleek dat hij een te hoog cholesterolgehalte had en van de dokter medicijnen kreeg hiervoor, was dat voor hem aanleiding om het trainen weer op te pakken en aanzienlijk gezonder te gaan leven. Op die manier kwam hij erachter dat er maar weinig ‘gezonde’ voeding te koop was en is toen begonnen met het ontwikkelen van enkele verantwoorde producten waarvan de 2BSlim 0% sauzen het grootste wapenfeit zijn.

De 2BSlim sauzen zijn verkrijgbaar in de smaken: BBQ, Pikante Chili, Knoflooksaus, Pikante Knoflooksaus, 1000 Islands, Caesar, Ketchup, Tomaat/Basilicum, Knoflook/Kruiden, Yonnaise, Balsamico en Chili. Voor de pasta is er Carbonara-, Tomaat- en Pestosaus. Voor de zoete trek bestaat er Chocolade-, Kaneel-, Aardbeien-, Cranberry- en Karamelsiroop. De productlijn is naast de sauzen inmiddels uitgebreid met havermout en eiwitpoeder. Maar daar blijft het niet bij. Binnenkort lanceert 2BSlim nog meer gezonde producten. De producten zijn inmiddels te koop in 18 landen en wekelijks komen hier nieuwe landen bij. In Nederland zijn de 2BSlim sauzen te koop bij onder andere Bodyenfitshop, Vitaminstores en DIO Drogisterijen. De prijs bedraagt €3,90.

 

nieuwsbrief-site-alo

Archief