Happinez festival

Europa’s grootste festival voor iedereen die op zoek is naar geluk komt naar Utrecht! Happinez magazine organiseert op 15, 16 en 17 september voor de vierde keer Europa’s grootste festival voor gelukzoekers: Happinez festival. Het festival is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar betekenis, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en geluk.

De organisatie verwacht dit jaar een record aantal bezoekers. Marije de Jong, algemeen hoofdredacteur: “Waarom het festival zo succesvol is? Ik denk omdat het precies beantwoordt aan de vraag die nu bij veel mensen speelt: wat wil ik met mijn leven? Die vraag kun je op vele manieren beantwoorden, en op het Happinez festival vind je volop inspiratie op een hele leuke manier”.

 Meer dan veertig toonaangevende sprekers komen vertellen over grote levensthema’s. Over innerlijke rust, liefde, persoonlijke groei, over compassie, balans en omgaan met verdriet. Daarnaast is yoga volop vertegenwoordigd, kun je genieten van de mooiste muziek en het lekkerste eten.

Op vrijdag en zaterdag kun je na afloop van het festival (om 19.00 uur) de première bijwonen van de film ‘Walk With Me’. Een uniek kijkje in het leven van de wereldberoemde leraar Thich Nhat Hanh. ‘Walk with me’ is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness.

 

Het complete programma vind je hier. Meer informatie over het festival is te vinden op de website van Happinez.

 

 

nieuwsbrief-site-alo

Archief