Green Hair Care

Is je haar stug, droog en dof van kleur na een vakantie vol zon, zee en strand? Geen zorgen, want met het O’right Shampoo & Bamboo Treatment krijgt jouw kleur weer glans! Bamboo Moisturizing Hair Treatment is rijk aan flavonoïden en aminozuren en bevat daarnaast hoogwaardige ingrediënten die de collageenproductie stimuleren en het haar versterkt. Zeker in combinatie met de drie geselecteerde shampoo’s krijgt je haar haar glans en veerkracht weer terug.

Het uitgangspunt van O’right is dat alle producten die worden ontwikkeld een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de mens, sociale- en maatschappelijke ontwikkeling en een beter milieu. O’right streeft er naar het meest groene haarverzorgingsmerk te zijn/worden. De ‘O’ in O’right symboliseert onze planeet, de Aarde, en ‘right’ staat voor de duurzame doelstelling.

O’right ontwikkelt verpakkingen die zoveel mogelijk in balans met het milieu zijn. Het streven is om natuurlijke en composteerbare of herbruikbare verpakkingsmaterialen te gebruiken. De Golden Rose, Purple Rose en Bamboo Shampoo zijn naast 400ml, ook verkrijgbaar in 250ml. De 250ml zit in een milieuvriendelijke verpakking en is 100% gemaakt van PLA, dat op natuurlijke wijze van plantaardig afval wordt gewonnen. Deze fles kan onder optimale omstandigheden binnen 1 jaar gecomposteerd worden. Hierbij komen dan zaden vrij, waaruit weer een boom (acacia) kan groeien. De hele maand september profiteer je bovendien van een mooie actie: Bamboo Treatment én Shampoo voor € 29,95!

O’right is exclusief verkrijgbaar bij de duurzaam werkende kapsalon en via de onlangs compleet vernieuwde webshop hairoright.nl.

 

nieuwsbrief-site-alo

Archief