Giordani Gold Essenza

Oriflame GiordaniGold Essenza Perfume sfeer
Oriflame introduceert met Giordani Gold Essenza het eerste en tot nu toe enige parfum binnen Oriflame’s geurportfolio. Het is hét toppunt van de sublieme, haute parfumerie! Het parfum symboliseert geraffineerdheid en luxe voor de vrouw die geniet van de mooie dingen in het leven.

Dit vakkundig gecreëerde nieuwe Oriflame parfum ademt het hart en de ziel van Giordani Gold. Het symboliseert een nieuw parfumerietijdperk voor Oriflame, omdat het merk tot nu alleen Eau de Toilettes en Eau de Parfums in de collectie had. De topnoot  onthult het sprankelende van Calabrische bergamot. In het hart van dit bloemig-houtige parfum bevindt zich luxe Essenza sinaasappelbloesem. Deze exclusieve geurnoot is speciaal voor Oriflame ontwikkeld, door sinaasappelbloesem van de hoogste kwaliteit te combineren met speciale elementen, om een unieke interpretatie van deze iconische bloesem weer te geven. Samen met warm Toscaans hout  in de basis zorgt deze geurnoot voor een gelukzalige geurbeleving, die langdurig aanhoudt vanwege de hoge concentratie ingrediënten van het parfum.

De adembenemende, zware glazen flacon van Essenza doet aan kristal denken. Het bladgoud en het Giordani Gold-logo in reliëf op de dop vergroten de luxe, zintuiglijke ervaring van het parfum. Dit is regelrechte weelde voor de vrouw die zichzelf alleen het allerbeste gunt! De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl.

nieuwsbrief-site-alo

Archief