Get them all!

compactstyler_pinkdogs_002
De superheld onder de haarborstels! De Tangle Teezer is jouw partner in hair crime. In professionele haarsalons is het inmiddels een begrip en wordt de borstel gedragen als een wapen. Klaar om klitten en verward haar te bestrijden. Met de Tangle Teezer zijn bad hair days en pijnlijke borstelmomenten verleden tijd.


De Tangle Teezer is een revolutionaire haarborstel die ideaal is voor ieder haartype. De borstel glijdt makkelijk door nat, beschadigd en gekleurd haar zonder dat het de haren lostrekt of gespleten haarpunten veroorzaakt. Of de borstel nou na het wassen van het haar wordt gebruikt of tijdens het föhnen van het haar voor extra volume, de Tangle Teezer klaart de klus. De Tangle Teezer is er in allerlei verschillende kleuren en voor verschillende haartypen. Van kort, stijl en blond haar tot dik en gekruld. De Tangle Teezer is voor iedereen!

Tangle Teezer staat bekend om de vrolijke kleuren en leuke designs. Om trouw te blijven aan hun stijl, lanceert het merk drie nieuwe versies van de Compact Styler; de borstel die in iedere handtas past. In samenwerking met twee toffe ontwerpers die bekend staan om hun unieke stijl komt Tangle Teezer met de Lulu Guinness en Markus Lupfer borstels. En voor iedereen die van schattige hondjes houdt, is er de Pug Love. Daar worden we toch allemaal blij van!

PUG LOVE
Dieren zijn het beste gezelschap. En schattige hondjes in het bijzonder! Pug Love is dé borstel voor iedere hondenliefhebber. Met een lief strikje op haar hoofd siert de mopshond de Compact Styler geheel in stijl. Ben je niet de eigenaar van een handtas hondje dan kom je met deze borstel wel aardig in de buurt!

MARKUS LUPFER
De ontwerper Markus Lupfer is internationaal erkend voor zijn opvallende prints en figuren. Een simpel shirt wordt met de hand van Markus Lupfer al gauw een musthave. Zo doet hij dat ook met de Compact Styler. Helemaal in zijn ornamentele stijl ontwierp Markus een extraordinair en artistiek printje van gouden sprankelende lippen. Wie wilt er nou niet het haar kammen met zulke leuke bedrukkingen!

LULU GUINNESS
Wie de naam Lulu Guinness hoort, denkt gelijk aan haar kenmerkende rode lippen. Speciaal voor de Tangle Teezer ontwierp Lulu een grafische lippenstiftdruk op de take-it anywhere Compact Styler. De perfecte combinatie tussen glamour en retro! De borstel ontwart moeiteloos het haar terwijl het tegelijkertijd het haar gezond houdt. Deze limited edition is een absolute musthave voor in je handtas.

*klik op de foto voor een vergroting

compact-styler-3Tangle Teezer kost € 15,95 en is verkrijgbaar op verschillende webshops zoal www.bol.com en modemusthaves.com.

nieuwsbrief-site-alo

Archief