Genomineerden Make-up Awards bekend!

Genomineerden awards 2015
Na een overweldigend aantal inzendingen te hebben ontvangen, heeft de Stichting Foundation de genomineerden van de Make-up Award 2015 bekend gemaakt. Het thema dit jaar is ‘Colorful World’. De jury heeft negen visagisten genomineerd die verzekerd zijn van een plek in de finale. Vijf visagisten strijden op zaterdag 7 maart tijdens een Battle om de 10e finaleplaats. De 10 finalisten gaan op 8 maart tijdens de Beauty Trade Special in de Utrechtse Jaarbeurs de competitie met elkaar aan om de Make-up Award 2015. De presentatie is dit jaar in handen van Fred van Leer.

Aansluitend vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats met onder andere optredens van “The Voice (RTL)” artiesten Sjors van de Panne, Emmaly Brown en Rob de Nijs.
De volgende 9 visagisten zijn genomineerd en verzekerd van een finaleplaats op zondag 8 maart:

Christy van Asperdt, Son
Robert-Jan Ernst, Hulst
Leon Hajenius, Lelystad
Kim van der Ham, Capelle aan den IJssel
Kristan van den Heuvel, Heeswijk Dinther
Lana Houthuijzen, Heeze
Jedidjah Kuijten, Vinkeveen
Alissa van Vliet, Mijdrecht
Norien Voskuilen, Gellicum

De 5 visagisten die op zaterdag 7 maartstrijden om de 10e finaleplaats zijn:

Gerlinda Bekenkamp, Wezep
Angelique Bond, Breda
Brenda Dijkstra, Heerenveen
Eefje van Iersel, ‘s Hertogenbosch
Michelle Tran, Limmen

Alle 14 genomineerde visagisten maken naast de Make-up Award 2015 kans op de Public’s Choice Award. Vanaf vandaag kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete creatie op www.makeupawards2015.nl en op www.facebook.com/makeupawards. Het aantal Likes op een foto bepaalt de helft van de stemmen. De visagist met de meeste stemmen wint de Public’s Choice Award.

De Make-up Award is de hoogste onderscheiding in de branche en de winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens de International Make-up Championship in Düsseldorf.

nieuwsbrief-site-alo

Archief