Eindeloos zomeren

O&B%20Summer%20Scent%20Sfeer
De zomer is begonnen! Het liefst houden we de geuren van zon op de huid, zilte zeenoten, drijfhout, pas gemaaid gras en sprankelende citrusnoten dan ook zo lang mogelijk vast, vanwege het onbezorgde gevoel dat deze met zich meebrengen. Dit kan het hele jaar door met de EcoSojawas Geurkaarsen van Oscar & Babette® met geuren als ‘Beach’, ‘Sea Shore’, ‘Summer Scent’, ‘Heavenly Fresh Cotton’ en ‘Fresh Greens’.

Voor alle Oscar & Babette® geurkaarsen kiezen de makers voor 100% biologische EcoSojawas. Geurkaarsen op basis hiervan geven bij verbranding namelijk geen schadelijke stoffen af aan de omgevingslucht en zijn dus een heel bewuste keuze.

Ervaar de vitaliserende geurbeleving van de frisse zeewind tijdens een wandeling langs het strand, dankzij de Oscar & Babette® EcoSojawas Geurkaars in glas ‘Beach’. Zilte, marine top- en hartnoten, een vleugje zeewier, een tintelfris accent van ozon en warme geurnoten van drijf- en cederhout in de basis, zorgen voor een intens verkwikkende atmosfeer. Sluit je ogen, ontspan en je waant je direct aan een zonnige Costa! Deze geurkaars is ook beschikbaar als handig en compact (reis)blikje en heeft dan de naam ‘Sea Shore’. O&B%20Beach%20Sfeer

Hul je leefomgeving in de geuren van een eindeloze zomer met de Oscar & Babette® EcoSojawas Geurkaars ‘Summer Scent’! In de topnoot rijpe sinaasappelen, sappige Siciliaanse mandarijn, limoen en sprankelende bergamot. Het bloemige hart met geurnoten van mimosa, klaprozen en jasmijn, leidt naar een warm basisakkoord van zonovergoten olijfblad, cederhout en een subtiel accent van neroli. Met deze zomerse geur geniet je elke dag in de onbezorgde sfeer van ‘La Dolce Vita’!

Niets is zo hemels als de geurbeleving van pas gewassen, in de zomerwind gedroogd en knisperend fris linnengoed. De Oscar & Babette® EcoSojawas geurkaars Heavenly Fresh Cotton’ onthult de zo vertrouwde en onweerstaanbare geur van pas gewassen en buiten in de zomerwind gedroogd katoen.

De atmosfeer vult zich met de beloftevolle geur van de zomer, dankzij groene geurnoten van pas gemaaid gras, fris bladgroen, verse sla en een vleugje sappige komkommer, dankzij de Oscar & Babette® Joyful Emotions EcoSojawas Geurkaars ‘Fresh Greens’. Het branden van deze heerlijke geurkaars (in handig compact reisblikje) onthult de groene geur van de zomermaanden die je opsnuift, zodra alle ramen en deuren in huis op zonnige dagen weer volop open gaan!

De producten van Oscar & Babette® zijn voor zowel Nederland als België online te bestellen via de webshop: www.oscarenbabette.com.

nieuwsbrief-site-alo

Archief