Een eiwitshake erbij?

HIMALAYA_LIV_52-POTJElr

Wie gespierder wil worden weet het allang: proteïnedrankjes zijn hot. Na het sporten helpen ze de spieren te herstellen en zorgen ze voor maximale vetverbranding. Een eiwitshake is een fijne aanvulling voor je lichaam, maar je lever bepaalt hoe goed de eiwitten daadwerkelijk worden opgenomen en verwerkt. Speciaal voor de lever heeft Himalaya Herbal Healthcare het voedingssupplement Liv.52 ontwikkeld.

Hoofdrolspeler in dit proces is de lever. Dit inventieve orgaan filtert het bloed en recyclet afgebroken spiercellen tot eiwitten die weer worden gebruikt bij de spierontwikkeling. Door je lever te ondersteunen, kun je meer uit je shake halen. Behalve de werking van de lever, is ook stikstof essentieel bij het aanmaken van eiwit. Het is zelfs de enige indicator: minder stikstof in de ontlasting betekent dat er meer stikstof is verbruikt en meer eiwit is aangemaakt. De onderzoekers hebben deze meetmethode gebruikt om de impact van Liv.52 te testen. Van de testpersonen slikte de helft Liv.52, de rest fungeerde als controlegroep. Wat bleek? De groep met Liv.52 verbruikte meer stikstof dan de groep zonder en zelfs meer dan voordat ze Liv.52 gingen gebruiken. Door de lever te ondersteunen met Liv.52, kan het maximale uit een shake worden gehaald. Goed nieuws voor wie op een gezonde manier spieren wil opbouwen!

Liv.52 is een product van Himalaya Herbal Healthcare en verkrijgbaar bij de natuurwinkel, gezondheidswinkel, drogist en online te bestellen via onder andere www.himalayaproducten.nl. De verkoopadviesprijs voor een verpakking van 100 tabletten is € 12,95.

 

 

nieuwsbrief-site-alo

Archief