Chemie tussen geur en kleur

Cinq Mondes
Buiten daalt de temperatuur en binnen gaan de kerslampjes weer aan. Tijd om het thuis extra gezellig te maken. Cinq Mondes heeft de ultieme stay home products voor een luxueus relaxmoment. De Aromacology collection van Cinq Mondes bestaat uit een uitgebreide collectie geurkaarsen voor een fijne zachte geur in huis en een collectie badoliën voor een gezonde en stralende huid.

CINQ-MONDES-Bougie-Atlas-BDCinq Mondes laat zich inspireren door schoonheidsrituelen uit de hele wereld. Ook de collectie geurkaarsen (€ 37,00, 180 gram) weerspiegeld deze filosofie. De kaarsen verspreiden een heerlijke, rustgevende sfeer in huis die het beste uit de verschillende winstreken combineert. Waan je in een traditionele Marokkaanse Hammam met de geurkaars ‘Atlas’ die een uitzonderlijke geur van bloemen en blaadjes van de sinaasappelboom verspreidt of geniet van de heerlijke rustgevende geur van kardemom en vanille die zo goed past bij de winter met de geurkaars geïnspireerd op India. De kaarsen zijn samengesteld uit 100% plantaardige was en verspreiden 40 uur een zachte, weldadige geur in huis.

Naast de geurkaarsen heeft Cinq Mondes een luxe set badoliën ( € 25,00, 200 ml) voor een home spa experience. De aromatische oliën in de douche- en badproducten worden gecombineerd met plantaardige oliën met een verzachtende werking. Perfect voor de droge huid die in de winter wel wat extra’s kan gebruiken. Bij contact met water transformeert de olie zich tot een romig schuim die de huid reinigt, hydrateert en zacht parfumeert.

www.cinqmondes.com

nieuwsbrief-site-alo

Archief