Buddha to Buddha Charity Collection

Buddha to buddha

This Universe Means Together. Dit zijn de woorden van Batul Loomans, oprichter van Buddha to Buddha, en beschrijven de diepste wens van hem en het merk om iedereen te laten weten dat we samen zijn op deze mooie planeet en dat we voor elkaar moeten zorgen. Batul: ‘‘Ongeacht welke afkomst, religieuze achtergrond of huidskleur we hebben; we zijn samen één en kunnen met elkaar van de wereld een betere plek maken.’’ Om deze filosofie te onderstrepen, heeft Buddha to Buddha de gloednieuwe Charity Collection ontworpen, waarvan een deel van de opbrengst naar de Bali Children Foundation gaat.

Universe Leather Bracelet Black Brown 02De Charity collectie bestaat uit items waarin de woorden ‘This universe means together’ zijn verwerkt. De eyecathers van de collectie zijn een iconische 925 Sterling Silver armband, een dogtag-style hanger en een 3-in-1 ring. De 3-in-1 ring zagen we nog niet eerder bij Buddha to Buddha en creëert van drie verschillende smalle ringen een elegant geheel. De zilveren schakelarmband heeft de uitstraling die we van het merk gewend zijn; een kwalitatief hoogstaand zilveren sieraad in een tijdloze uitvoering. Ook biedt de collectie een armband met een combinatie van gebogen zilver en hoogwaardig Italiaans leer, verkrijgbaar in bruin of zwart. Tot slot zien we armbanden van koord met de bekende Buddha to Buddha zilveren sluiting, uitgevoerd in turquoise of zwart in combinatie met bruin.

Buddha to Buddha ontwierp een limited edition ‘This Universe means Together’ T-shirt. Bij bestelling van een sieraad uit de Charity collectie kan het T-shirt gratis worden besteld zolang de voorraad strekt.

http://www.buddhatobuddha.com

nieuwsbrief-site-alo

Archief