Beste cocktailbar

Noah
Sterbarkeepers Hani Asfdaai en Erikson Almeida Lima hadden met de oprichting van de Rotterdamse cocktailbar Noah één doel: binnen een jaar de beste van Nederland worden. En na maanden keihard werken is dit gelukt: afgelopen maandag namen zij tijdens het Mystiek cocktail-gala voor professionals de Gouden Strik in ontvangst.

Vóór bartenders, dóór bartenders
De Gouden Strik is opgezet vóór bartenders, dóór bartenders: geen merken, geen sponsoren, geen underwriters. En juist dát maakt de prijs voor Hani en zijn compagnon Erikson zo bijzonder. Hani: “In de 95-koppige jury zitten grote namen uit de cocktailwereld en we zijn trots dat deze mensen ons serieus nemen.”  Fjalar Goud, één van de initiatiefnemers van De Gouden Strik, vindt dat Noah de titel ‘Beste Cocktailbar’ beslist verdient: “Het team is zo gepassioneerd met het vak bezig. Ze maken lol, hebben humor en zitten vol energie. Dat totaalplaatje: daar gaat het om.”

‘Gezelligheid met een rauw randje’
De twee barkeepers van Noah zijn geen groentjes in het cocktailvak: al jaren werkten ze bij verschillende cafés en bars, maar in 2015 besloten de Rotterdammers iets voor zichzelf op te zetten. Het doel: steden bij elkaar brengen en het land verenigen op het gebied van cocktails. Met succes, want bij Noah aan de Oude Haven komen cocktails, streetfood en muziek vloeiend samen. Door het rauwe interieur, de verschillende thema-avonden, gemoedelijke sfeer en het ijzersterke concept heeft de cocktailbar in korte tijd een groot (feest)publiek aan zich weten te binden. Hani: “Noah is gezelligheid met een Rotterdams rauw randje.”

Je vindt Noah Rotterdam aan de Wijnhaven 3, www.noahrotterdam.nl

Op de foto v.l.n.r. Eefje, Erikson & Hani

nieuwsbrief-site-alo

Archief