BABOR adventskalender

Babor-Adventskalender_2015_300dpi
Luxueuze cadeau: de BABOR adventskalender bereidt je voor op de mooiste tijd van het jaar! Elke dag van 1 tot en met 24 december mag er een deurtje met een kostbare werkstofverrassing worden geopend…

Een cadeau moet heel mooi verpakt zijn want uitpakken geeft een gelukkig gevoel. Eerst eens alleen kijken. Dan behoedzaam in je hand pakken. Overwegen. Zoeken. De spanning stijgt! De aanblik zorgt al voor een gelukkig gevoel. A propos geluk: iets cadeau geven, heeft hetzelfde effect! Al met al goede redenen voor de BABOR adventskalender, vol met wenselijke presentjes en voor de eerste keer met het BABOR glow-wonder: de bi-fase ampullen.

De BABOR adventskalender in een oogopslag:
2 x Hydra Plus Active Fluid: verlevendigende dorstlesser voor elke huid die vocht nodig heeft. Hyaluronzuur hydrateert op intensieve wijze en bindt vocht in de huid.

3 x Algae Active Fluid: de pure golf van fris vocht met de kracht van de zee. Natuurlijke plankton-algen-extracten ontslakken.

2 x Revitalizing Oxygen Fluid: de zuurstofdouche voor een droge, vermoeide huid activeert de celstofwisseling en beschermt de huid tegen milieubelastingen.

3 x Triple Booster Fluid: de personal trainer voor een nieuwe start van de huidfuncties brengt de huid drievoudig op gang. De barrièrefunctie van de huid wordt ‘reset’, de huidvernieuwing wordt geactiveerd en een vochtdepot wordt voor ‘droge tijden’ aangelegd.

2 x Collagen Booster Fluid: stimuleert de huideigen collageenproductie en reorganiseert de collageenvezels in een regelmatig, stevig netwerk.

2 x 3D Lifting Fluid: werkt drievoudig tegen de tekenen van de tijd: rimpeltjes worden verminderd, het weefsel wordt verstrakt en de contouren worden verstevigd.

3 x Lift Express Fluid: de rimpeldiepte van gravitatierimpels en mimische rimpels wordt verminderd. Maakt rimpels onmiddellijk glad en beschermt tegen vochtverlies.

3 x HSR Glamour Fluid: verstrakkende speciale editie voor de adventskalender! Gouden deeltjes schenken de huid een mooie glans, terwijl vloeibaar goud de celactiviteit stimuleert.

2 x Ultimate Glow Booster Bi-Phase: uitstraling, gelijkmatigheid, lichtkracht. Twee fasen, een revolutionaire doorbraak in het lipiden-onderzoek: het onmiddellijke effect van een ampul en het volmaakte huidgevoel van een crème.

2 x SeaCreation The Serum: luxeverzorging met zeer werkzame actieve stoffen uit de diepzee verwennen de huid en onthullen haar schoonheid.

De BABOR adventskalender is verkrijgbaar voor €70,00.

nieuwsbrief-site-alo

Archief