African Leather

Memo

African Leather is de vierde geur in de collectie Cuirs Nomades. Irish Leather had de primeur in 2013, gevolgd door Italian Leather en French Leather. Deze collectie bijzondere geuren heeft leer als inspiratiebron. Het leer van koffers en zadels is immers de reisgeur bij uitstek.

De duizelingwekkende ervaring van Afrika’s gevarieerde flora en fauna vormde de inspiratiebron voor Memo’s nieuwste creatie. In African Leather komen de uitgestrekte zandduinen, woestijnen, savannen en het ondoordringbare oerwoud levendig naar voren. De eindeloze variatie aan kleuren, geuren en texturen, van zonsopgang tot schemer, versterkt het gevoel van deze onvergetelijke reis door Afrika.

Parfumeur Aliénor Massenet: “Mijn uitgangspunt voor African Leather was de zeer expressieve combinatie van patchouli en vetiver. We hebben die twee elementen op moleculair niveau bewerkt, totdat er een nieuwe geur ontstond die afwijkt van klassieke patchouli. Ook hebben we gebruik gemaakt van moderne muskusgeuren. Kruiden geven de geur zijn warmte. Afrika is boven alles rijk aan contrasten en dat wilde ik in deze creatie naar voren laten komen. African Leather is een explosieve mix van kracht en energie.”

Kijk voor een volledig overzicht van de verkooppunten op www.babassubrands.com.

nieuwsbrief-site-alo

Archief