Activerende douchegel voor hem

Men-Activerende-Douchegel
Wie het onder de douche graag puur natuurlijk houdt, heeft bij Weleda de keuze uit een breed assortiment aan kleurrijke douchecrèmes. Dit voorjaar voegt de producent van natuurcosmetica een nieuwkomer toe: Activerende Douchegel voor de Man.

Waarom deze lancering?
Maartje Brommersma, Product Specialist: “Ons huidige assortiment bestaat hoofdzakelijk uit douchecrèmes met een vrij romige structuur en met bloemige of eerder fruitige geuren. We weten uit onderzoek dat heren de voorkeur geven aan een douchegel in plaats van een crème. En daar hoort ook een aangepaste geurbeleving bij. Activerende Douchegel voor de Man werd ruim een jaar geleden succesvol op de markt gebracht in Duitsland en Frankrijk. Een logische stap dus om dit product ook in Nederland en België te introduceren.”

Wat maakt dit product zo uniek?
Maartje Brommersma: “Vooral wat het parfum betreft ontvangen we enorm veel positieve reacties. De geurcomponent bestaat uit een compositie van natuurlijke etherische oliën, waaronder rozemarijn en tropische verbena, met een verfrissend en activerend effect. Daarnaast wordt ook de licht schuimende geltextuur enorm gewaardeerd. De zeepvrije formule, samengesteld uit vetzuurglyceride en wasactieve stoff en op basis van suiker en kokos, reinigt de huid in alle zachtheid en beschermt tegen uitdroging. De gel is volledig bio-afb reekbaar en dus niet belastend voor het milieu.”

Net als de andere producten van Weleda draagt Activerende Douchegel voor de man het NATRUE-garantielabel voor natuurcosmetica. Beschikbaar vanaf half juli 2016. Verkoopinformatie: weleda.nl

nieuwsbrief-site-alo

Archief