Alomomola staat voor ‘the best things in life’. Of het nu gaat om momenten te delen met vrienden en familie, een mooie make-up, adressen om heerlijk te eten of te vertoeven, fijne huidverzorgingsproducten of onweerstaanbare hebbedingen. Alle aspecten op het gebied van beauty, lifestyle, wellbeing, skincare, luxury en events komen aan bod. Alomomola informeert je over de laatste noviteiten en trends en inspireert je met onderwerpen die je bezig houden. Voor vrouwen én mannen die meer uit het leven willen halen; avontuurlijk met een tikje glamour.

Natuurlijk, niemand ontkomt aan de dagelijkse sleur, de dingen die je moét doen, maar er zijn ontzettend veel (kleine) dingen die je leven een stuk leuker maken! Alomomola wil je daar graag een handje bij helpen. Daarom besteden we aandacht aan grote en kleine zaken die wellicht jouw leven nog een stukje leuker kunnen maken. ‘Live your life totally different’. Duurzaamheid staat bij Alomomola ook hoog in het vaandel. Daarom presenteren we graag de noviteiten van duurzame cosmeticamerken: goed voor mens, dier en milieu!

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van nieuwe en interessante noviteiten? Wil je geprikkeld, geïnspireerd en uit je comfortzone gehaald worden? Dan is Alomomola de website voor jou! Voor diegenen die als eerste op de hoogte willen zijn van de laatste nieuwtjes is er ook onze nieuwsbrief. Hierin vind je informatie die niet op de website te vinden is, zoals leuke mail & win-acties (waarmee je kans maakt op gratis producten) en tips van professionals!

‘Alomomola, live happily!’

Maddy Weide

 

Maddy

 

 

nieuwsbrief-site-alo

Archief