A Good Drink

In navolging op het succes van A Good Clean (vrolijke, goede huishoudproducten, met verrassende geuren en opvallend geïllustreerd design) komt het team van Orange Creatives met 3 Goede drankjes op de markt: A Good Drink. A Good Drink? Ja, goed omdat er 3 verrassende smaken zijn. Ja, goed omdat elke variant zeer weinig calorieën bevat. Ja, goed omdat er alleen natuurlijke ingrediënten in zitten. Ja, goed omdat ook nu Atelierspek de vrolijke illustraties op de verpakking heeft gemaakt. Ja, goed omdat de drankjes te koop zijn vanaf 0,49 cent, exclusief bij Action.

Waarom nog meer drankjes – er zijn er toch al zoveel?
Het merendeel van de drankjes bevat veel en veel te veel suiker en calorieën. Natuurlijk zijn er gezonde alternatieven of kun je water drinken. Maar Orange Creatives vond de tijd rijp voor iets anders, net wat minder standaard, maar wel met een lichte bubbel, om toch dat frisdrankgevoel te behouden. Alle drankjes zijn een combinatie van licht koolzuurhoudend water, fruitsappen en een héél klein beetje suiker. Deze combinatie maakt ze verfrissend, niet al te zoet en bovendien caloriearm, maar absoluut lekker. Ze bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten en aroma’s, en géén kunstmatige zoetstoffen, smaken of kleuren. Dat betekent genieten zonder schuldgevoel.

A Good Drink is verkrijgbaar in de volgende drie verrassende smaken en kleuren:
Matcha Green Tea, Watermelon, Mint
In het groene flesje. Deze verfrissende variant bevat water, watermeloensap, mint en Matcha groene thee-extract. Vergeet niet licht te schudden voor gebruik – de matcha groene thee zakt naar de bodem. Deze smaak is net wat anders dan anders. Misschien even wennen? Maar geef hem zeker de kans!

Orange, Lemon Ginger
In het gele flesje. Deze smaak is bekender, maar dan met een twist op het eind. Hij is ook wat zoeter maar door de lemon en ginger geen kinderdrankje meer. Gemaakt met water, sinaasappelsap en natuurlijke aroma’s van sinaasappelsap, citroen en gember.

Acai, Pomegranate, Blueberry
In het rode flesje. Granaatappel is supergezond, maar van nature zeer zoet, de combinatie met Acai en blauwe bessen zorgt voor een betere balans. Dit drankje is lekker voor elke dag.

nieuwsbrief-site-alo

Archief